Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Krém z instantní kávy

Krém z instantní kávy

Krém z instantní kávy

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

400 g cukru moučka, 260 g másla, 2 lžíce mléka, 2 lžíce instatní kávy

Instantní kávu rozpustíme ve vlažném mléku. Smícháme s moučkovým cukrem a ušleháme s máslem. Plníme rolády, cukroví, řezy.

Ovocný krém z tofu

Ovocný krém z tofu

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

250 g tofu natural, 150 g čerstvých jahod, 100 g banánu, 1 vanilkový lusk, 10 g medu, 1 dcl polotučného mléka

Tofu rozmixujeme s mlékem, přidáme ovoce a vše rozmixujeme dohladka. Osladíme a přidáme vanilku. Necháme vychladit a podáváme.

 Krém z bílé čokolády

Krém z bílé čokolády

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

100 g bílé čokolády, 100 ml smetany, 200 ml mléka, 1 lžíce Solamylu, 1 lžička vanilkového cukru, hořké kakao na poprášení

Čokoládu nalámeme na kostičky a dáme do kastrůlku. Přilijeme smetanu, přidáme vanilkový cukr. Z mléka odebereme dvě lžíce ve kterých rozmícháme Solamyl. Zbylé mléko přilijeme k čokoládě a na mírném ohni necháme čokoládu rozpustit. Když se směs za...

Krém z pečených jablek

Krém z pečených jablek

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

4 jablka, 120 g jemného tvarohu, 2 lžíce včelího medu, 1/2 balení vanilkového cukru, 3 lžičky rozinek, 4 lžíce strouhaných ořechů

Čtyři větší jablka opláchneme a upečeme v troubě na plechu. Poté z jablek stáhneme slupku, odstraníme jadřince, rozmačkáme měkká jablka a vmícháme je do tvarohu. Dochutíme medem, vanilkovým cukrem a vmícháme rozinky. Krém dáme do mističek a posyp...

Ananasový krém z bílků

Ananasový krém z bílků

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 l vody, 200 g prášku Zlatý klas, 300 g cukru , 10 bílků, 200 g ananasového kompotu, trocha kyseliny citronové

Vyšľaháme tuhý sneh z bielkov a polovice cukru. Vo vode zmiešame druhú polovicu cukru, prášok Zlatý klas a uvaríme hustú kašu. Ešte do horúcej vmiešame sneh. Ananásový kompót posekáme, ochutíme kyselinou citrónovou a vmiešame do krému.