Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Krémové rajčatové rizoto

Krémové gnocchi s brokolicí a cuketou

Krémové gnocchi s brokolicí a cuketou

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

250 g Gnocchi, 200-250 ml sladké smetany /12%/, 100 g fety, 1/2 hlávky brokolice, 1/2 cukety, špetka pepře, špetka Vegety

V osolené vodě uvaříme gnocchi. Na oleji orestujeme růžičky brokolice a nakrájenou cuketu. Přilijeme smetanu, přidáme rozdrobenou fetu a mícháme do rozpuštění. Omáčku dochutíme pepřem a vegetou, okapané gnocchi přidáme do omáčky, promícháme, ihne...

Vepřové plátky v krémové omáčce s glazovanými mrkvičkami a hráškovou rýží

Vepřové plátky v krémové omáčce s glazovanými mrkvičkami a hráškovou rýží

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

300 g vepřové krkovice nakrájené na plátky, 1 cibule, 1 stroužek česneku, 50 g žampionů, 1 lžíce hořčice z celých semen, 50 ml zakysané smetany, 1 lžíce másla, 1 lžíce včelího medu, 4 malé mrkvičky, 1 lžíce slunečnicového oleje, špetka soli, špetka pepře

Na pánvi rozehřejte olej, přidejte plátky masa lehce naklepané klouby prstů, osolené, opepřené. Opečte je z obou stran dohněda, asi 8 minut. Maso vyjměte z pánve na talíř, do pánve přidejte oloupanou a nakrájenou cibuli a plátky česneku. Smažte 4...

Krémové křehké řezy

Krémové křehké řezy

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

150 g hladké mouky, 100 g másla nebo Hery, 20 lžic vody, 2 lžíce octa, 1 l mléka, 40 g vanilkového pudinkového prášku, 60 g cukru krupice

Tuk rozsekáme do mouky, vodou s octem zaděláme těsto, které hned vyválíme na dva tenké pruhy. Propícháme je vidličkou a upečeme. Připravíme hustý pudink, natřeme jej na jeden pruh a druhým přikryjeme. Pilkovým nožem opatrně řežeme řezy a cukrujeme...

Krémové rajčatové rizoto

Krémové rajčatové rizoto

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

400 g sterilovaných rajčat, 250 g rýže, 300 g cherry rajčátek, 1 l zeleninového vývaru, 1 lžíce másla, 1 lžíce olivového oleje, 1 lžíce rozmarýnu, 3 lžíce bazalky, 4 lžíce parmazánu , 1 ks cibule, 2 stroužky česneku

Rajčata spolu s polovinou vývaru rozmixujeme dohladka. Zalijeme zbylým vývarem a vaříme na nízkém plameni. Cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme ji na směsi oleje a másla. Smažíme 8 minut. Přidáme česnek a rozmarýn a po minutě i rýži. Nakone...

Dýňové krémové rizoto se šalvějí

Dýňové krémové rizoto se šalvějí

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 lžíce másla, 1 cibule, 1 kg dýně, 1 kelímek zakysané smetany, 300 g kulatozrnné rýže , 2 lžičky šalvěje, špetka soli a pepře, 1,5 l drůbežího vývaru, 100 g strouhaného parmazánu, 250 ml bílého vína

Cibuli nakrájíme na drobno. Rýži si opláchneme v sítu a necháme okapat. Poté rozpustíme, nejlépe ve woku, máslo a zpěníme na něm cibuli. Přisypeme dýni a asi 10 minut opékáme a často promícháváme. Pak přisypeme okapanou rýži a zalijeme vínem. Vaří...

Medailonky z hovězí svíčkové na dýňovém krémovém rizotu

Medailonky z hovězí svíčkové na dýňovém krémovém rizotu

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

200 g chlazené hovězí svíčkové z mladého býčka (očištěné), sůl a pepř dle potřeby, 200 g rýže Arborio, 10 g upečené dýně, 30 g italské zauzené panchetty, 5 g červené cibule, 1 dcl vývaru, čerstvé bylinky podle chuti, hrudka másla

Nejprve si dýni vydlabeme (vyjádříme) a zbavíme slupky. Dýni rozkrájíme na větší kusy cca 0,5 – 1 kg, vložíme na plech, zakápneme olivovým olejem, osolíme, opepříme, vložíme do mírně předehřáté trouby při teplotě 120 – 140°C a pečeme do změknutí. ...