Krůta královny Viktorie

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
20min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

792 kalorií
0.0g cukrů
45.0g tuků
86.0g bílkovin


Příprava

Prsa nakrájíme na kostičky, dáme do misky, osolíme, opepříme, zakapeme 1 lžící pomerančové šťávy a necháme asi 1 hodinu odležet v chladu.
V hlubší pánvi rozehřejeme olej a maso začneme restovat. K poloměkkému masu přihodíme papriku a cibuli, oboje nakrájené na proužky. Po chvíli přidáme nasekané stroužky česneku, rajče nakrájené na malé kostičky a hrášek. Směs zalijeme vínem, asi 3 lžícemi pomerančové šťávy a přimícháme lžičku pomerančové kůry.
Když je maso měkké, pánev odstavíme z tepla a opatrně po lžičkách vmícháme zakysanou smetanu. Dosolíme, dopepříme a můžeme podávat.
Podáváme s rýží.

přidejte na:
Angel 666

31. 05. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
fantastická chuť
Svetlana 14. 03. 2016, 12:43