Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Krůtí játra s česnekem

Krůtí játra s uzeným masem

Krůtí játra s uzeným masem

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

250 g krůtích jater, 50 g anglické slaniny, 100 g vařeného uzeného kolena, 2 lžíce slunečnicového oleje, 1 cibule, 1 lžička mleté papriky, troška instantní tmavé jíšky, špetka soli

Játra a anglickou slaninu nakrájíme na nudličky a uzené maso na menší kousky. Oloupanou a na drobno nakrájenou cibuli usmažíme na oleji do sklovita, přidáme anglickou a ještě chvíli restujeme. Poté přidáme nakrájená játra, zamícháme a přiklopíme p...

Marinovaná krůtí játra

Marinovaná krůtí játra

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

500 g krůtích jater, 150 ml bílého jogurtu, 1/2 lžičky koření na kuře, 1/2 lžičky koření na krůtu, 1/2 lžičky koření na stejk, 2 špetky barevného pepře, 4 lžíce smetany ke šlehání (šlehačka), 2 lžíce másla, 1 lžíce slunečnicového oleje, 1 lžička včelího medu, 2 špetka piri piri papričky

Krůtí játra necháme 1/2 hodiny ve vodě. Vodu několikrát vyměníme. Příprava marinády: 150 ml bílého jogurtu, 1 lžíce oleje,1 lžička medu, 1/2 lžičky koření na kuře, 1/2 lžičky koření na stejky, 1/2 lžičky na krůtí maso, 2 špetky barevného pepře. Do...

Krůtí játra s česnekem

Krůtí játra s česnekem

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

300 g krůtích jater, 2 lžíce slunečnicového oleje, 150 ml vody, 1/2 lžičky plnotučné hořčice, 1/3 kostky bujónu, 1 stroužek česneku, 1 lžička instantní tmavé jíšky

V pánvi rozehřejeme olej, vložíme omytá a osušená játra a pomalu opečeme z obou stran. Česnek oloupeme a nastrouháme na jemno. V teplé vodě rozmícháme bujón, hořčici, česnek a jíšku. Směs vlijeme do pánve k měkkým játrům a šťávu zvolna povaříme do...

Krůtí játra ve  smetaně

Krůtí játra ve smetaně

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

250 g krůtích jater, 2 lžíce slunečnicového oleje, špetka soli, 1 lžička Mexického koření, 1 lžička sójové omáčky, 1 lžíce worcesterské (Worcesterové) omáčky, 500 ml 10% smetany , 3 lžičky kukuřičného škrobu

Omytá játra nakrájíme na větší nudličky. Na rozehřátém oleji játra asi 5 minut restujeme, poté přidáme sójovou a worcestrovou omáčku, mexické koření a zamícháme. Ve smetaně rozmícháme škrob, vlijeme ji k játrům, krátce povaříme a odstavíme Odstave...

Krůtí játra se šťávou

Krůtí játra se šťávou

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

250 g krůtích jater, 200 ml teplé vody, 1/2 kostky drůbežího bujónu, 1 lžička plnotučné hořčice, 1 lžička kečupu, 1 lžička sojové omáčky, 1 lžička worcesterské omáčky, 1 lžička polévkové tekuté vegety, 1 lžíce slunečnicového oleje, 1 plátek másla, 1/4 lžičky uzené papriky, 1 lžička hladké mouky, 1 špetka oregana

Omytá játra nakrájíme na nudličky. V teplé vodě rozpustíme bujón, přidáme hořčici, kečup, sójovou a worčestrovou omáčku, tekutou vegetu a špetku oregana. V pánvi na rozehřátém oleji játra pomalu orestujeme, shrneme je stranou, přidáme plátek másla...