Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Krůtí zeleninová pánev

Krůtí závitek se špenátem

Krůtí závitek se špenátem

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

4 krůtí plátky - prsa, 1 dle potřeby, pepř mletý dle potřeby, 4 plátky anglické slaniny, 2 balení špenátu listového, 2 cibule, 1/2 sklenky mléka, 8 stroužků česneku, 2 - 3 lžíce hladké mouky, 4 lžíce sádla na opečení masa, 4 lžíce másla pod špenát

Špenát připravíme obvyklým způsobem. Na másle zpěníme pokrájenou cibuli, zaprášíme moukou, lehce osmahneme, podlijeme mlékem, uděláme jíšku, na kterou vložíme zmrazený špenát, dle potřeby podlijeme malinko vodou, krátce povaříme, osolíme a přidáme...

Krůtí zeleninová pánev

Krůtí zeleninová pánev

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

250 g krůtích prsou, 2 lžíce slunečnicového oleje, 1 žlutá kapie, 2 velká rajčata, 250 ml nakrájené naťové cibulky, 5 stroužků česneku, 1 drůbeží bujón, 100 g uzeného masa, 1 měkká klobása, sůl, pepř, 1 lžička sojové omáčky, 1 lžička worcesterské omáčky, 1 - 2 lžičky kukuřičného škrobu

Krůtí maso, papriku a uzené maso nakrájíme na nudličky. Oloupaný česnek nasekáme na drobno, cibulku nakrájíme na kolečka a klobásu na 1/4 kolečka. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na větší kostky. V pánvi rozehřejeme olej a krůtí maso na něm ...

Krůtí závitky s čerstvým sýrem

Krůtí závitky s čerstvým sýrem

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 vykostěné krůtí stehno (800 - 1000 g), 1 pórek, 75 g sušených meruněk, čerstvý mletý pepř, sůl, 75 g čerstvého sýra s bylinkami

Vykostěné krůtí stehno nejprve pečlivě omyjeme a osušíme. Poté z něj vytvoříme plát, který vložíme mezi dvě vrstvy potravinové fólie. Paličkou na maso ho dobře naklepeme. Pórek očistíme a dobře omyjeme, zbavíme ho kořínků. Pak oddělíme jednotlivé...