Kuře po římsku

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

764 kalorií
12.0g cukrů
58.0g tuků
15.0g bílkovin


Příprava

Kuře naporcujeme na 8 porcí. Slaninu s česnekem nakrájíme nadrobno. Rajčata spaříme vroucí vodou a oloupeme je. Odstraníme semínka a dužinu nakrájíme na malé kousky. Ve woku rozpálíme olej, vložíme slaninu, česnek a kuře a vše 6-8 minut smažíme. Asi v polovině přisypeme majoránku, osolíme a opepříme. Přilijeme víno a necháme povařit. Přimícháme kousky rajčat a vaříme na mírném plameni, pod pokličkou asi 30 minut. Papriku omyjeme a nakrájíme na proužky. Podusíme asi 10 minut na rozpáleném oleji a poté přidáme k masu a ještě asi 5 minut společně vaříme. Nakonec dochutíme solí a pepřem.

přidejte na:
Ellis

09. 05. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
jeden z dobrých receptov na kura
Svetlana 03. 04. 2016, 18:13
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
tato príprava kuraťa je vyborná
dušanka 11. 11. 2016, 12:44
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšané, velmi chutné kura
hanka 20. 12. 2016, 22:03