Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Kýta z divočáka na brusinkách

Kýta z divočáka na brusinkách

Kýta z divočáka na brusinkách

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

600 g plátků kýty z kance, 80 g sádla, 150 g kořenové zeleniny, 40 g hladké mouky, 250 g brusinek, 100 ml sladké smetany, sůl, 6 kuliček jalovce

Mäso umyjeme a nakrájame na rezne. Na polovici masti sprudka opečieme naklepané a osolené rezne. Opečené vyberieme, na masť dáme na kolieska nakrájanú koreňovú zeleninu, pridáme rezne a dusíme do makka. Z masti a múky si pripravíme svetlú zápražku...

Vepřová kýta z pánve

Vepřová kýta z pánve

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

2 lžíce sojové omáčky, 1 lžíce Worcesterské (Worcesterové) omáčky, 1 lžíce Solamylu, 50 ml olivového oleje, 1 ks cibule bílé, 1 ks cibule červené, 1 ks papriky (kapie) červené, 1 konzerva červených fazolí ve slaném nálevu, 1 lžíce chilli omáčky sladké, 750 g vepřové kýty, 1 kostka bujón do polévek Magi

Vepřovou kýtu nakrájíme na větší nudličky,vložíme do misky a přidáme sojovou a worcestrovou omáčku,solamyl,promícháme a dáme uležet do chladna na 24hod.Elektrickou pánev zahřejeme na plný výkon,dáme olej,vložíme maso i marinádu.Opečeme ze všech st...

Plněná kýta z Vysočiny

Plněná kýta z Vysočiny

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

4 silnější plátky vepřové kýty, 400 g vepřové plece, sůl, pepř, 1 lžička mleté sladké papriky , 1 lžička mletého kmínu, 1 balení zakysané smetany, olej nebo sádlo, vývar z bujónu

Plátky omyjeme, osušíme, pořádně naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na stranu. Plecko umeleme, osolíme, opepříme, dáme papriku, mletý kmín a přilijeme zakysanou smetanu - řádně promícháme. Na naklepané plátky dáme z jedné i druhé strany lžíci sem...

Vepřová kýta z Prešova

Vepřová kýta z Prešova

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

800 g vepřové kýty, 50 g rozinek, 3 stroužky česneku, 30 g sádla, sůl, 1 lžička mleté papriky (i pálivé), 1/2 lžičky mletého koriandru, 1 lžička drceného kmínu, 1/2 lžičky strouhaného muškátového oříšku, 4 velké brambory, 1 velká cibule, 200 ml červeného vína

Do masa uděláme ostrým tenkým nožem hlubší otvůrky, do kterých střídavě zatlačíme rozinky a nudličky česneku. Maso potřeme změklým sádlem, osolíme, rovnoměrně posypeme veškerým kořením a vložíme do pekáčku. Oloupané brambory nastrouháme nahrubo a...

Přírodní pečená kýta z divočáka

Přírodní pečená kýta z divočáka

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

1200 g kýty z mladého kance, 100 g uzené slaniny, 1 větší mrkev, 1/2 kořenu bulvového celeru, 6 stroužků česneku, 5 malých cibulek, 80 g másla, 8 kuliček pepře, 8 kuliček nového koření, sůl podle chuti, 250 ml bílého vína, 1-2 bobkové listy

Stehno z mladého diviaka očistíme a dôkladne oplachneme. Prešpikujeme ho striedavo pásikmi slaniny, cesnaku, mrkvy, zeleru a polovicami malých cibuliek. Potom ho posolíme, dáme na maslo a slaninu piecť spolu s čiernym korením, novým korením, bobko...