Chybějící obrázek

Lacova pochoutka

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

5min
Čas vaření
40min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

1144 kalorií
0.0g cukrů
94.0g tuků
59.0g bílkovin


Příprava

Prsíčka si nakrájíme na malé nudličky a malinko opepříme, žampiony nakrájíme na plátky (pokud jsou velké, tak je ještě překrojíme, pórek si nakrájíme najemno (jako do číny a podobných jídel), po této přípravě můžete začít.
Na hlubší pánvi nebo v kastrolku si dáme rozpálit olej (oleje stačí trošku na osmažení prsíček, poté pustí šťávu), po zatažení masa dáme žampiony a chvilinku necháme podusit, ale sem tam maso promícháme, aby se nepřipálilo. Do směsi dáme pórek a zalijeme smetanou, přidáme špetku soli a podusíme. Na zahuštění si připravíme bramborový škrob (2-3 lžičky) smíchaný s trochou vody, asi půlkou zalijeme a mícháme. Houstne to docela rychle. Uvidíme zda je ještě potřeba, nesmí to být jako kejda, ale ani moc řídké. Ochutnáme, případně dosolíme.
K tomuto pokrmu se hodí hranolky, krokety, vařené těstovinky (vřetýnka) - ta mám nejraději :-) Dobrou chuť!!!

přidejte na:
Hanca333

15. 03. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept nam velmi chutí
majka 11. 12. 2016, 22:08
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutné
palino 23. 02. 2019, 21:22
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept dobrý
katka16031 09. 01. 2020, 12:31
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
veľmi dobrá mortadela
Svetlana 28. 01. 2020, 21:21