Lososové carpaccio s fenyklem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

45min
Čas vaření
0min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

964 kalorií
0.0g cukrů
80.0g tuků
88.0g bílkovin


Příprava

Na pánvi s kapkou oleje opražíme 1 lžičku hořčičných semínek. Losos nakrájíme na velmi tenké plátky, smícháme s plátky uzeného lososa. Necháme 5 minut odležet v chladničce.
Připravíme si olivový olej, na drobno nasekaný kopr, limetovou šťávu + kůru, nakrájíme čerstvý fenykl jen mladou a zelenou část na kolečka. Dochutíme pepřem, popř. solí. Směs lososů klademe střídavě na talíř pokapeme zálivkou s fenyklem a koprem. Zdobíme opraženým hořčičným semínkem. Necháme odležet, aby se chutě spojily. Podáváme s pečivem.

přidejte na:
Marsylie

03. 07. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Losos není oblíbená ryba u nás doma
heladon 18. 01. 2015, 10:06
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšam
majka 25. 01. 2016, 11:35