Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Loupáčky z domácí pekárny

Kynuté loupáčky s nutelou z domácí pekárny

Kynuté loupáčky s nutelou z domácí pekárny

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

200 ml vlažného mléka, 125 ml oleje, 15 lžiček cukru, 3 lžíce kokosové moučky nebo nasekaných ořechů, 0,5 kg polohrubé mouky, 2 lžičky sušeného droždí, Nutela na náplň

Vše vložíme do pekárny a nastavíme program PŘÍPRAVA. Po vykynutí rozdělíme těsto na menší kousky. Každý rozválíme do tvaru trojúhelníku, potřeme nutelou a stočíme do tvaru rohlíku. Přendáme na plech vyložený pečícím papírem, potřeme vajíčkem a pe...

Loupáčky z domácí pekárny

Loupáčky z domácí pekárny

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

175 ml vlažného mléka, 1 vejce, 7 dkg změklé Hery, špetka soli, citrónová kůra, 40 dkg hladké mouky, 4 dkg cukru, 1 vanilkový cukr, 1/2 sáčku sušeného droždí, mák na posypání

Do pekárny vložíme: 175 ml vlažného mléka, 1 žloutek, 7 dkg změklé Hery, špetku soli, citronovou kůru, 40 dkg hladké mouky, 4 dkg cukru, 1 vanilkový cukr a 1/2 sáčku sušeného droždí. Zapneme program TĚSTO. Po nakynutí těsto rozdělíme na lehce pomo...

Loupáčky ze škvarků

Loupáčky ze škvarků

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

500 g polohrubé mouky, 125 g škvarků, 50 g sádla, 1 žloutek, 3 dcl mléka, 50 g droždí (kvasnic), 1 vejce, špetka kmínu, špetka soli

Připravíme kvásek z droždí, jedné lžíce mouky a trošky mléka. Vzešlý kvásek přidáme do prosáté mouky, přilijeme mléko, rozkvedlaný žloutek, rozehřáté sádlo a uděláme těsto. Přidáme škvarky a uděláme těsto, které poté přikryjeme utěrkou a necháme h...

Sladké loupáčky s medem

Sladké loupáčky s medem

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

300 ml mléka, 1 žloutek, 2 lžíce rozehřáté Hery, malá špetka soli, 5-6 lžic medu, 520 g hladké mouky, 1/2 kostky droždí (20 g), 1 vejce na potření, mák na posyp

Do pekárny vlijeme mléko, přidáme žloutek, rozpuštěnou Heru, malou špetku soli, med (máme-li med zcukernatělý, musíme ho předem trošku rozehřát, aby se rovnoměrně zapracoval do těsta). Přisypeme mouku a navrch nadrobíme droždí. Zapneme program "...