Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Luxusní tatarák z lososa po francouzsku

Luxusní nádivka

Luxusní nádivka

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

10 rohlíků, 10 vajec, 1 hrst mladých kopřiv, 500 g vepřové plece, 500 g vařeného uzeného masa, 50 g majonézy, 700 ml vepřového bujónu, 5-10 stroužků česneku

Rohlíky nakrájíme a namočíme do vepřového bujónu. Na kostičky nakrájíme také maso a přidáme do mísy. Dále přidáme žloutky, posekané kopřivy, majonézu a utřený česnek. Důkladně promícháme. Z bílků ušleháme sníh a také ho zlehka vmícháme. Po té nádi...

Luxusní svačinka

Luxusní svačinka

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

15 dkg vepřové panenky, 1 cibule, 20 ml olivového oleje, 0,5 lžičky kari koření, 0,5 lžičky zázvoru, 10 ml worcesterské omáčky, 5 ml sojové omáčky, půl malé chilli papričky, 2 hrsti polníčku, 2 plátky chléba, 1 lžička Solamylu

Maso nakrájíme na nudličky a smícháme se solamylem, zázvorem, nadrobno nakrájenou chili papričkou a kari kořením. Cibuli nakrájíme na čtvrkolečka. Rozpálíme olej a krátce na něm osmahneme ochucené maso, přidáme nakrájenou cibuli a krátce restujeme...

Luxusní tatarák z lososa po francouzsku

Luxusní tatarák z lososa po francouzsku

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

250 g lososa, 1 lžička polotučné hořčice, 1 lžička Dijonské hořčice, 0,5 malé cibule, 0,5 malé červené cibule, 1,5 špetky soli, špetka pepře bílého, 1 lžička citronové šťávy

Kousek lososa (bez kůže) naškrábeme co nejjemněji a dáme do mísy. Postupně přidáme ostatní ingredience - cibuli nakrájenou velmi na jemno, hořčice po částech a ochutnáváme, abychom je dali přiměřeně a zachovali tak dominantní chuť chuť lososa. Při...