Chybějící obrázek

Maďarské zelí

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

25min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 25min

Porce


Nutriční hodnoty

2348 kalorií
0.0g cukrů
52.0g tuků
111.0g bílkovin


Příprava

Na pekáči osmažíme cibulku a na kostičky nakrájené maso a dáme péct. Podléváme, dokud maso nezměkne. Pak dáme pekáček na rozpálené plotýnky a přidáme rozmačkaný česnek, nakrájenou slaninu, klobásu a chvíli smažíme. Zaprášíme červenou paprikou a můžeme přidat chilli. Přidáme kysané zelí, zalijeme smetanou a dáme znovu do trouby péct na tak dlouho, dokud se nevypeče smetana. Vhodná příloha jsou bramborové knedlíky.

přidejte na:
Jiřulka

03. 01. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi dobrý recept,chutný a podavaný so zemiakovým knedlíkom je jedinečný
hanka 17. 11. 2016, 20:36
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
super chutná madarská kapusta
dušanka 26. 11. 2016, 19:00
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi dobrý recept, vyskúšané
katka16031 13. 12. 2016, 12:07