Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Mořské plody s rýží

Mořské plody s rýží

Mořské plody s rýží

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

150 g předvařených mořských plodů (např. Nowaco), 2 lžíce olivového oleje, 1 stroužek česneku, 3-4 lžíce hotové kari rýže

Na pánvi rozpálíme olej s rozmačkaným česnekem. Přidáme mořské plody a za stálého míchání opečeme. Pak vmícháme rýži a všechno společně ještě chvíli smažíme.

Středomořské rybí filé

Středomořské rybí filé

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

100 g filé z tresky, 15 ml rostlinného oleje, 100 g rajčat, 50 g zelené papriky, 50 ml bílého jogurtu, 5 ml rajčatového protlaku, 1 lžíce sojové omáčky, 3 stroužky česneku, sůl a pepř dle chuti, 1 lžíce citronové šťávy

Filé pokapeme citronovou šťávou a potřeme prolisovaným česnekem, který jsme smíchali se solí. Vložíme do pekáčku, který jsme vymazali olejem a na rybu poklademe nakrájenou zeleninu. Když je ryba upečená, přibližně po 10-ti minutách, zalijeme směsí...

Křupavé mořské plody s kapary

Křupavé mořské plody s kapary

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

300 g mořských plodů, 200 g hladké mouky, 2 lžíce kaparů, 1 stroužek česneku, 5 lžíc majonézy, 3 lžíce slunečnicového oleje, 1 citrón

Česnek prolisujeme a smícháme ho s majonézou. Mouku a nasekané kapary dáme do igelitového sáčku a promixujeme. Mořské plody omyjeme a osušíme. Poté je přidáme do igelitového sáčku, uzavřeme a protřepeme, aby se všechny plody obalily moukou. Zbylou...

Tuňák pečený v mořské řase

Tuňák pečený v mořské řase

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

550 g tuňáku, 4 plátky mořských řas, 4 plátky jarního těsta, 50 g čerstvého zázvoru, 100 g tenkých těstovin, 200 g mražené zeleninové směsi, 2 tortily, 50 g limety, 50 g pomeranče, 50 g citrónu, 4 žloutky, bílý pepř, sůl, 2 lžíce olivového oleje, 1 lžíci včelího medu, 1 lžíci másla

Nejdříve si připravíme limetkovou omáčku: svaříme pomerančovou šťávu s trochou medu a necháme zredukovat. Přidáme citronovou a limetkovou kůru a na závěr přimícháme čerstvé ztuhlé máslo. Porce tuňáka zabalíme do jarního těsta a řas. Těsto osolíme,...