Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Mozart

Mozartovy koule

Mozartovy koule

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

asi 300 g čokoládové polevy, 400–800 g zeleného marcipánu dle velikosti koulí, Na čokoládové drobky: 80 g čokolády na vaření, 80 g másla, změklého + na formu, 50 g moučkového cukru, 2 vejce, 50 g hladké mouky + hrubá mouka na formu, 1 kypřicí prášek, 50 g mletých mandlí, Na krém: 100 g čokolády na vaření, 100 ml smetany na šlehání, 100 g másla, 50 ml rumu

Nejprve upečte čokoládové drobky. Čokoládu rozpusťte a v míse ji smíchejte s máslem, cukrem a po jednom přidejte vejce. Mouku smíchejte s kypřicím práškem a mandlemi a směs zatřete do čokoládové hmoty. Vymažte a vysypte menší pekáč, rozetřete do n...

Mozart

Mozart

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

300 g vlašských ořechů, 350 g cukru moučky, 350 g másla, 260 g hladké mouky, 1/2 kypřícího prášku do pečiva, 1 vejce, 200 ml rumu

100 g mleté orechy, 100 g cukor, 200 g maslo - všetko rozmiešame. Pridáme 260 g hladkej múky, 1/2 prášok do pečiva, 1 vajce. Cesto spracujeme, rozvaľkáme, dáme na vymastený a múkou vysypaný plech. Upečieme a rozkrojíme napoly. Plnka: 150 g maslo...