Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Nadívaná holoubata

Nadívané rumbakoule

Nadívané rumbakoule

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

200 g rozinek, 240 g piškotů, 1 lžička mleté kávy, 1 dcl rumu, 200 g másla, 150 g lískových jader, 1 balení kokosu

Umeleme rozinky a piškoty, přidáme kávu, rum a máslo a vypracujeme na tuhou hmotu. Hmotou obalujeme lísková jádra a uválíme do koule asi o průměru 2 cm. Do mísy nasypeme trochu kokosové moučky, vložíme hotové koule a obalíme. Upravíme ještě tvar, ...

Nadívaní pstruzi krevetami a s mandlemi

Nadívaní pstruzi krevetami a s mandlemi

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

4 očištění a vykuchaní pstruzi, 100 g mandlových vloček, 120 g oloupaných krevet, 4 lžíce nasekané petržele, 2 limety, 1 červená cibule, 200 ml bílého vína, sůl, 100 g másla

Na pánvi opražíme mandlové vločky do světle hněda. Ryby omyjeme zvenčí i uvnitř pod studenou tekoucí vodou, osušíme a kůži nařízneme na více místech po obou stranách. Poté je osolíme zvenčí i uvnitř. Do břišní dutiny dáme očištěné a na tenké plátk...

Nadívané cibule

Nadívané cibule

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

6 větších cibulí, 2 rajčata, 2 stroužky česneku, 4 špetky rozmarýnu, 1 lžíci olivového oleje, 3 lžíce zakysané smetany, pepř, sůl, 6 plátků anglické slaniny, 100-150 g strouhaného parmazánu

Cibule zbavíme vrchní slupky a vložíme do vroucí osolené vody. Vaříme zhruba 15 minut, slijeme vodu a cibule necháme vychladnout. Zatím spaříme ve vroucí vodě rajčata, oloupeme je a nakrájíme na malé kostičky. Olivový olej rozpálíme, orestujeme po...

Nadívaný chléb krále Ječmínka

Nadívaný chléb krále Ječmínka

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 bochník chleba (já použila Bavorský z Globusu), 1/8 másla, 3 stroužky česneku, 5 dkg plátkového sýra, 10 dkg uzeného, 2 ks rajčat, 1 paprika, 1/2 cibule, troška soli, troška pepře

Rozpustíme si máslo a mezitím si nadrobno nakrájíme česnek, který pak na másle lehce osmahneme, maličko osolíme a opepříme. Bochníček chleba nakrájíme na asi 1 cm silné krajíčky, ale tak, abychom jej nedokrojili. Každý krajíček z obou stran potřem...

Nadívaná holoubata

Nadívaná holoubata

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

2 holoubata, 2 rohlíky, 1 vejce, 1 dcl mléka, petržel, 1 cibule, tuk, sůl, pepř

Všecho podle oka, ingredience jsou pouze orientační. Já prostě dávám vše s mírou podle množství holoubat. Vše smícháme a naplníme holoubata. Recept je dělán pouze orientačně a záleží na velikosti holubů i pečiva. Pokud jsme si nachystali nádiv...

Kuře nadívané zelím jako kachna

Kuře nadívané zelím jako kachna

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 kuře, 250 g kyselého zelí, 1 střední cibule, 100 g slaniny, 2,5 ml oleje, 2 stroužky česneku, sůl, kmín, sladká paprika, pepř, nové koření mleté, muškátový ořech strouhaný, roztlučený hřebíček

Nejdříve připravíme nádivku. Ze zelí vymačkáme část šťávy a ještě drobněji je pokrájíme. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, nadrobno nakrájenou slaninu, kmín, trochu pepře, nové koření, rozmačkaný česnek a nakonec špetku muškátového oříšku a hřeb...

Nadívaná vepřová pečeně

Nadívaná vepřová pečeně

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1,5 kg vepřové pečeně s kostí, 200 g plátků tvrdého sýra Eidam 45%, 200 g plátků šunkového salámu , 200 g plátků anglické slaniny, 5 lžiček plnotučné hořčice, 5 lžiček kečupu, 3 ks cibule, 1 lžíce sádla, 250 ml masového vývaru, 1 lžička soli, 2 lžičky směsi koření gyros

Maso příčně nakrojíme ke kosti na plátky cca 1 cm široké a to tak, aby maso zůstalo vcelku. Potom ho ze všech stran osolíme a okořeníme. Dále každý plátek potřeme kečupem a hořčicí a dovnitř zasuneme několik koleček cibule, plátek sýra a šunky. Pa...

Nadívaný bůček

Nadívaný bůček

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

750 g bůčku, 4 rohlíky, 100 g mletého uzeného masa, 2 vejce, trochu petrželky, trochu mléka, 5 lžic strouhanky, špetka muškátového ořechu, špetka drceného kmínu, špetka pepře, špetka soli

Vepřový bůček si vykostíme a vyřízneme do něj velkou kapsu. Rohlíky nakrájíme na kostičky a mírně je zvlhčíme mlékem, přidáme k nim umleté uzené maso, špetka muškátového oříšku, nasekanou petrželku a vejce rozmíchaná se solí a pepřem, promícháme a...

Nadívaný bůček se žampióny

Nadívaný bůček se žampióny

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

750 g bůčku bez kosti, 3 rohlíky, 3 vejce, 1 šálek mléka na zvlhčení rohlíků, 250 g žampionů, 2 stroužky česneku, 1 cibule, špetka soli, špetka kmínu, špetka pepře, špetka muškátového oříšku

Očištěné žampióny nakrájíme na kostičky. Pečivo také a zvlhčíme mlékem, přidáme rozmíchaná vejce, muškátový oříšek a mletý pepř, osolíme a lehce promícháme se žampióny. Do připraveného bůčku prořízneme ostrým nožem kapsu, maso osolíme, potřeme vně...