Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Obalovaná knedla ve vajíčku

Kuličky ze salka obalované

Kuličky ze salka obalované

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 konzerva Salka, 100 g cukru moučka, 1 sáček vanilkového cukru, 4 lžíce kakaa, 160 g dětských piškotů, 2 lžíce bramborového škrobu, 2 lžíce rumu, 250 g 100% tuku Omega, sklenka kokosové moučky

Piškoty rozmixujeme nebo pomeleme. Moučkový cukr, škrob a kakao prosijeme, abychom v kuličkách neměli hrudky. Piškoty, vanilkový cukr, kakao a škrob společně promícháme. Tuk dáme rozpustit do vodní lázně a poté do něj vmícháme Salko. Přisypeme syp...

Obalovaná smažená tlačenka

Obalovaná smažená tlačenka

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

4 plátky drůbeží tlačenky, 2 vejce, 1 šálek hladké mouky, 1 hrneček strouhanky, 200 ml slunečnicového oleje

Vychlazenou tlačenku nakrájíme na 1 cm široké plátky, obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance. Aby tlačenka nevytekla, tak jí ještě jednou namočíme do vajec a obalíme ve strouhance. Obalené plátky vložíme do rozpáleného oleje ...

Obalovaná hlíva na česneku

Obalovaná hlíva na česneku

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

40 dkg hlívy ústřičné, 3 stroužky česneku, 3 lžíce hladké mouky, olej na smažení

Kloboučky hlívy omyjeme ve studené vodě, osušíme papírovou utěrkou. Česnek rozdrtíme lisem a kloboučky hlívy zespoda potřeme směsi lisovaného česneku se solí. Takto připravenou hlívu obalíme v hladké mouce a smažíme v rozpáleném oleji na pánvičce.

Obalovaná knedla ve vajíčku

Obalovaná knedla ve vajíčku

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

3 plátky houskového knedlíku, 1 vejce, sůl, pepř, olej

Vejce rozšleháme se solí a pepřem, obalíme v něm plátek knedlíku a dáme usmažit po obou stranách na rozpáleném oleji.

Obalovaný sendvič s houbami

Obalovaný sendvič s houbami

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

600 g čerstvých hřibů, 1 veka, 4 vejce, 200 ml olivového oleje na smažení, 100 ml mléka, troška drceného kmínu, troška mletého pepře, 1 lžíce zelené petrželové natě, sůl podle potřeby, 1 lžíce hladké mouky

Pokrájané hríby trocha opražíme na oleji, posypeme rozdrvenou rascou, soľou, mletým čiernym korením i posekanou zelenou petržlenovou vňaťou a udusíme. Huby poukladáme medzi tenšie plátky sendviča, ktoré obalíme cestičkom pripraveným z osolenýc...

Kuřecí prsíčka obalovaná v corn flakes s bramborovou kaší a okurkovým želé

Kuřecí prsíčka obalovaná v corn flakes s bramborovou kaší a okurkovým želé

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

600 g kuřecích prsou, sůl a pepř dle chuti, 2 vejce, 750 ml polotučného mléka, 200 g hladké mouky, 250 g corn flakes, olivový olej na smažení, 1,2 kg brambor, 70 g másla, 70 ml smetany ke šlehání, 1 kg salátové okurky, 8 g plátkové želatiny, ocet, cukr krupice

Kuřecí prsíčka si naklepeme, osolíme a obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vajíčku s mlékem a potom v corn flakes, které si rozdrobíme na menší kousky, smažíme v oleji. Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě do měkka, slijeme a rozmačkáme s másl...

Řezy obalované v kokosu

Řezy obalované v kokosu

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

150 g másla, 300 g cukru moučka, 3 vejce, 150 g vlašských ořechů, 1/4 l mléka, 500 g polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva, 250 g ztuženého pokrmového tuku, 6 lžic rumu, 6 lžic vody, 6 lžic kakaa, 1 hrneček kokosové moučky

Příprava těsta: utřeme 3 žloutky s cukrem a máslem do pěny, přidáme mleté ořechy, mléko a mouku s kypřícím práškem do pečiva, zamícháme a na konec lehce vmícháme sníh. Na vymaštěný a moukou vysypaný plech rozetřeme těsto a pečeme při 180°C. Vychl...

Kuřecí stehýnka obalované v sezamu

Kuřecí stehýnka obalované v sezamu

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

4 kuřecí stehna, 1 lžíce másla, 1 lžička sójové omáčky, 1 dcl bílého vína, 1 lžíce polotučné hořčice, 4 lžíce sezamu

Stehna omyjeme a osušíme. Na pánvi rozehřejeme máslo a sundáme z ohně. Vmícháme sójovou omáčku a hořčici a víno. Stehna marinádou potřeme a necháme v chladu alespoň 2 hodiny odležet. Pečeme v předehřáté troubě na 170°C asi 25 minut, pak stehna vyn...

Obalované brambory

Obalované brambory

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 kg brambor, 400 g drůbežích jater, 2 lžíce sádla, 4 stroužky česneku, špetka soli, troška pepře, troška majoránky

Na sádle upečená drůbeží játra umeleme, přidáme prolisovaný česnek, koření, sůl a promícháme. Brambory uvaříme a ještě horké nakrájíme na silnější nudle. Nasypeme na připravenou směs a důkladně protřeseme, aby se stejnoměrně obalily. Podáváme se z...