Chybějící obrázek

Ostravská vepřová jehla

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 15min

Celkový čas

1h 35min

Porce


Nutriční hodnoty

2036 kalorií
0.0g cukrů
186.0g tuků
71.0g bílkovin


Příprava

Vepřové maso protkneme slaninou, osolíme, opepříme. V hrnci si rozpálíme olej, cibuli oloupeme, očistíme a nakrájíme nadrobno, poté ji orestujeme dozlatova na rozpáleném oleji. Když je cibule zlatavá, vložíme maso a opečeme ho po všech stranách. Poté podlijeme sklenkou vody a za častého podlévání vodou dusíme doměkka. Když je maso měkké, tak ho vyjmeme, dáme ho stranou, šťávu z masa zaprášíme hladkou moukou, přidáme sardelovou pastu, zamícháme a provaříme. Maso při podávání přelijeme touto omáčkou.

přidejte na:
Beruska64

14. 12. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept vyskúšam, vyzera byt chutný
dušanka 21. 11. 2016, 22:02
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšala som tento recept a velmi mi chutil
hanka 27. 01. 2017, 12:21
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
oplatí sa urobiť, chutné
Svetlana 02. 10. 2017, 23:02