Panganius jako řízek

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
15min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

1012 kalorií
0.0g cukrů
11.0g tuků
35.0g bílkovin


Příprava

Pangase osolíme a rozdělíme na dvě části, protože je ryba dost velká.
Rozklepeme vajíčko a rozšleháme jej. Pangase namočíme ve vejci a potom vložíme do strouhanky a obalíme.
Na rozehřáté pánvi smažíme pangase dozlatova.
Pangase podáváme jako klasický řízek - s brambory, kaší nebo salátem.

přidejte na:
KATZVEL

08. 06. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
když dělám něco v trojobalu, tak do strouhanky přidávám napůl drcené kukuřičné lupínky a do vajíčka přimíchám i trochu piva, pak je to takové křupavější
Přidané ingredience: kukuřičné lupínky,pivo
planeta 28. 07. 2014, 08:41
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Dle mě chutná ryba, i když se najdou i mnohem lepší. Občas si ji uděláme a bramborovou kaší.
Lucie 11. 08. 2014, 21:10
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
robím niekedy na tento spôsob, celkom chutné
hanka 13. 06. 2017, 12:04
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
pangasius chutne urobený
katka16031 25. 07. 2017, 21:15
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobre urobený pangasius
dušanka 20. 09. 2017, 11:59
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
pangasia velmi nemusim, ale je to celkom dobrý sposob prípravy
Svetlana 02. 12. 2019, 22:55