Pikantní kečup

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 30min

Celkový čas

1h 50min

Porce


Nutriční hodnoty

1718 kalorií
60.0g cukrů
0.0g tuků
20.0g bílkovin


Příprava

Jablka bez jádřinců, cibule, rajčata a papriky nakrájíme, přidáme ostatní ingredience a dusíme asi jednu a půl hodiny do úplného změknutí. Hmotu pak ručním mixerem rozmělníme, přepasírujeme a plníme do sklenic. Tyto pak sterilujeme po dobu 20 minut při teplotě 80 stupňů.
Kdo má rád ostřejší kečup, přidá feferonku nebo chilli papričku.

Tip k receptu

Výborná je rajská omáčka z tohoto kečupu.

přidejte na:
heladon

07. 03. 2012

Podobné recepty

Mohlo by vás zajímat


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Děláme podobný domácí jen nepřidáváme jablka.
Lucie 03. 10. 2012, 23:27