Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Plec se žampióny a okurkou

Vepřová plec se žampióny

Vepřová plec se žampióny

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

200 g vepřového plecka, 100 g menších žampionů, sůl dle potřeby, 1/2 kostky bujónu, plátek másla, 2 lžičky houbového koření, hladká mouka, 100 ml smetany ke šlehání

Vepřovou plec omyjeme a nakrájíme na menší kousky - nudličky, plátečky. Na rozehřátém másle maso chvíli pomalu osmahneme, poté mírně osolíme, podlijeme vodou a za občasného zamíchání a podlévání vodou dusíme skoro do měkka. Vložíme očištěné a na p...

Vepřová plec se šťávou

Vepřová plec se šťávou

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

600 g vepřové plece nebo 4 kotlety, 2 lžíce sladkého kečupu, 1 lžíce plnotučné hořčice, 1 lžička mleté papriky, 1/2 lžičky soli, 1/4 lžičky mletého pepře, 3 stroužky česneku, 2 lžíce instantní tmavé jíšky, 100 ml vody, sáček na pečení

Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Česnek oloupeme a prolisujeme do misky. Přidáme kečup, hořčici, papriku, sůl, pepř a promícháme. Plátky masa potřeme vymíchanou směsí a vložíme do pečícího sáčku. Zalijeme 100 ml vody, maso promícháme a urovná...

Plec se žampióny a okurkou

Plec se žampióny a okurkou

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

500 g vepřové plece, 2 lžíce slunečnicového oleje, 1 bobkový list, 4 kuličky nového koření, 200 g žampiónů, 3 sladkokyselé okurky, sůl, 1 kostka bujónu, 200 ml mléka, 2 - 3 lžíce hladké mouky, 500 ml smetany na vaření

Maso nakrájíme na kostky a orestujeme na oleji do mírného zhnědnutí. Poté podlijeme vodou, přidáme sůl, bobkový list a nové koření. Za občasného zamíchání a podlévání dusíme do změknutí masa. Žampióny oloupeme a s okurkami nakrájíme na menší kousk...

Uzená rolovaná plec se zelím a ranými brambůrkami

Uzená rolovaná plec se zelím a ranými brambůrkami

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

500 g uzené rolované plece, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 1 lžíce oleje na vymaštění pekáčku, 500 g kyselého zelí, 100 g slaniny, 1 lžíce hladké mouky, sůl dle chuti, 2 lžíce cukru krupice, 1 lžíce octa, 2 lžíce másla, 500 g brambor

Ze všeho nejdříve si uvařime zelí. Zelí vyjmeme ze sáčku a propláchneme. Je-li příliš hrubé, pokrájíme jej na menší kousky. Dáme do hrnce s vodou a vaříme, dokud zelí nezměkne. Mezitím si na pánvi orestujeme na jemno nakrájenou slaninku. Slaninu...

Vepřová plec se žampióny a kapií

Vepřová plec se žampióny a kapií

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

200 g vepřové plece, 2 lžíce slunečnicového oleje, sůl, mletý černý pepř, 1 lžička plnotučné hořčice, 4 žampiony, 1/4 ks červené kapie, kukuřičný škrob, 1/4 kostky bujónu

Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na oleji. Přidáme hořčici, bujon a podlijeme vodou. Žampióny očistíme, nakrájíme na plátky a kapii na nudličky. K téměř měkkému masu přidáme žampióny a kapii a dusíme do změknutí. ...