Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Protivínský zubáč na suchohřibech

Protivínský zubáč na suchohřibech

Protivínský zubáč na suchohřibech

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

1200 g sladkovodní ryby zubač(Candat), 400 g Suchohřibů, 4 vejce, 8 tvrdších rajčat, 50 g másla, sůl podle potřeby, 150 ml majonézy, 1 lžíce zelené petrželové nati

Vypitvanú a osolenú rybu udusíme na masle. Z hub, vajec, masla a zo soli pripravíme praženicu. Z rajčiakov skrojíme vrchnú časť, vydlabeme ich, naplníme praženicou, prikryjeme skrojenými vŕškami a poukladáme na misu okolo ryby. Zvyškom pra...