Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Pstruzi po indicku

Pstruzi po indicku

Pstruzi po indicku

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

4 pstruzi, 100 g mandlových lupínků, 2 drcené hřebíčky, 1 citrón, 40 ml rostlinného oleje, 1 lžíce hladké mouky, 1 lžička kari koření, špetka soli, špetka pepře

Vykuchané pstruhy umyjeme a osušíme. Mandle spaříme vařící vodou, oloupeme, nasekáme na malé kousky a osmahneme v rozpáleném tuku, jen lehce, mandle nesmí příliš zhnědnout, jinak by zhořkly. Z mouky, hřebíčků, soli, kari a pepře připravíme směs na...

Pstruzi v citrónové omáčce

Pstruzi v citrónové omáčce

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

4 pstruzi (asi po 300-400g), 50 ml olivového oleje, 2 lžíce jablečného octu, 250 ml sladké smetany, 1 svazek mladého kopru, troška pepře a soli, 1 lžíce hladké mouky, 4 žloutky, 1 lžíce másla, 100 ml citronové šťávy, 2 bobkové listy, 6 kuliček jalovce, 2 cibule, 150 ml masového vývaru, cca 2-3 lžičky cukru krystal

Cibuľu nadrobno nakrájame, okoreníme a na oleji opražíme do zlatista. Potom cibuľu zalejeme mäsovým vývarom, do ktorého pridáme trochu ovocného octu a prevaríme. Pstruhy kuchynsky upravíme a rozrežeme na polovice. Ochutený mäsový vývar s prepraže...

Zapečení pstruzi s křenovou omáčkou

Zapečení pstruzi s křenovou omáčkou

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

4 čerství pstruzi, 200 ml sladké smetany, 4 lžíce olivového oleje, 2 lžíce strouhaného křenu, 2 stroužky česneku, 4 lžíce citronové šťávy, 1/2 lžíce cukru, sůl podle potřeby, špetka drceného kmínu

Čerstvé pstruhy očistíme a dôkladne umyjeme pod studenou vodou. Pokvapkáme dvoma polievkovými lyžicami citrónovej šťavy, posolíme, posypeme rascou a dáme na 15 minut odležať. Poukladáme do vymastenej zapekacej misy a zakryté vložíme do nevyhriate...

Plněné pstruzí smotky

Plněné pstruzí smotky

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

2 vykuchaní pstruzi, 80 g dlouhozrné rýže, sůl, 100 g oloupaných krevet, 50 g hub, 1 hrst piniových ořechů, 1 menší pórek, bílý pepř, 2 lžíce olivového oleje, 200 ml bílého vína, 2 plátky citrónu na ozdobu

Rýži dáme do osolené vroucí vody, vaříme 15 minut a scedíme. Mezitím u ryb odstraníme hlavy, ocasy a podélně je rozkrojíme na plátky. Poté je omyjeme pod studenou tekoucí vodou, osušíme a osolíme. Na oleji osmažíme nakrájený pórek, krevety, nakráj...

Nadívaní pstruzi krevetami a s mandlemi

Nadívaní pstruzi krevetami a s mandlemi

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

4 očištění a vykuchaní pstruzi, 100 g mandlových vloček, 120 g oloupaných krevet, 4 lžíce nasekané petržele, 2 limety, 1 červená cibule, 200 ml bílého vína, sůl, 100 g másla

Na pánvi opražíme mandlové vločky do světle hněda. Ryby omyjeme zvenčí i uvnitř pod studenou tekoucí vodou, osušíme a kůži nařízneme na více místech po obou stranách. Poté je osolíme zvenčí i uvnitř. Do břišní dutiny dáme očištěné a na tenké plátk...

Pstruzi s olivami a oříšky

Pstruzi s olivami a oříšky

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

4 vykuchaní pstruzi, 4 lžíce olivového oleje, 1 balení černých oliv, 100 g vlašských ořechů, sůl, pepř, 100 ml červeného vína

Ryby omyjeme zvenčí i uvnitř pod studenou tekoucí vodou, osušíme a kůži nařízneme na více místech po obou stranách. Poté je osolíme, opepříme dle chuti zvenčí i uvnitř a dáme do zapékací mísy. Posypeme nakrájenými olivami a nesekanými oříšky. Zali...