Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Ragú z beraního stehna

Ragú z mletého masa

Ragú z mletého masa

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

500 g mletého masa z plecka, 1 mrkev, 1 kořen petržele, kousek celeru, 1 malá konzerva hrášku, 2 citróny, sůl, pepř, hladká mouka, 2 lžíce posekané petrželové natě, 2 lžíce másla, mléko nebo smetana, 1 vejce, 1 žloutek, 1 cibule, 1 dcl bílého vína, Worcesterská (Worcesterová) omáčka, rostlinný olej na smažení

Do mletého masa dáme sůl, celé vejce, asi 2 dcl mléka, pepř, petrželku a hladkou mouku podle potřeby. Necháme chvilku v ledničce odpočinout. Pak děláme malé kuličky a smažíme na oleji dozlatova. Na pánev dáme rozpustit asi 2 lžíce másla, na něj d...

Ragú z hovězího masa

Ragú z hovězího masa

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

500 g hovězího předního masa, špetka soli, špetka pepře, špetka mleté sladké papriky, 60 g másla, 1 cibule, 2 lžíce rajčatového protlaku, 1 lžíce hladké mouky, 8 ks žampionů, 2 ks kapie, 4 lžíce sterilovaného hrášku, 1 mrkev, 4 lžíce červeného vína

Na másle zpěníme cibuli a přidáme na kostky nakrájené maso, promícháme se solí, pepřem a mletou paprikou. Necháme osmahnout, přidáme protlak, na plátky nakrájené žampióny, na nudličky nakrájenou mrkev a kapii. Podlijeme a dusíme. Když je maso témě...

Ragů z tresky nebo rybího filé

Ragů z tresky nebo rybího filé

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

4 ks rybího filé nebo 2 tresky, sůl, pepř, olej, 750 g brambor, 1 lžíce hladké mouky, 2-3 stroužky česneku, 1 bobkový list, 1 snítka tymiánu, 1 hrst zelené petrželky, 4 lžíce másla nebo oleje, pár lžic smetany

Tresku nebo filé nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Na rozehřátém másle nebo oleji opečeme oloupané brambory, nakrájené na silnější plátky, poprášíme moukou a opékáme. Přidáme rozdrcený česnek, bobkový list, tymián, petrželku, rybu a ve vyhř...

Pečené krůtí stehno na šalvěji marinované v medu a ragů z růžičkové kapusty

Pečené krůtí stehno na šalvěji marinované v medu a ragů z růžičkové kapusty

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

600 g krůtího horního stehna bez kosti, sůl a pepř, 1 lžíce šalvěje, 4 lžíce včelího medu, 1 lžíce sojové omáčky, 1 dcl bílého vína, 1 lžička Dijonské hořčice, 1 lžíce másla, 0,5 kg růžičkové kapusty, 100 g másla, 1/2 menší cibule, 2 dcl smetany, 2 g pepře bílého a soli dle chuti

Krůtí stehno osolíme a opepříme. Dáme do misky. Smícháme med, sojovou omáčku, bílé víno, a hořčici. Směsí potřeme maso a necháme marinovat. Marinované maso přendáme na pekáč polijeme zbytkem marinády a posypeme šalvějí. Pečeme za občastného polévá...

Ragú z beraního stehna

Ragú z beraního stehna

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

800 g skopového stehna, 150 ml červeného vína, 1 l masového vývaru, 1 velká cibule, 8 menších mrkví, 12-15 šalotek, 250 g červené řepy, 20 oliv, 6 stroužků česneku, 2 bobkové listy, 1 větvička tymiánu , 1 lžíce zelené petrželové nati, sůl a pepř podle chuti, 2 lžičky škrobové moučky, 50 g másla

Mäso zbavené tuku pokrájame na kúsky. Na masle opražíme cibuľu, cesnak a petržlenovú vňať. Pridáme mäso, posolíme, posypeme mletým čiernym korenim, necháme odpariť šťavu a potom podlievame zmesou vína a bujónu. Dusíme na miernom ohni cca 45-50 min...

Ragú z kuřecích stehen s bramborovou pokličkou

Ragú z kuřecích stehen s bramborovou pokličkou

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

3 kuřecí stehenní řízky, 1 vrchovatá lžíce hladké mouky, 2 lžíce olivového oleje, 2 menší cibule, 3 stroužky česneku, 1 lžíce oregana, 400 ml drůbežího vývaru, 4 středně velké brambory, 100 g hrášku, 1 lžička citronové kůry, 50 g másla, sůl, pepř

Maso nakrájíme na nudličky a vložíme do sáčku, ve kterém jsme si připravili směs mouky, lžičky soli a trošky pepře. Obsah sáčku protřepeme, aby se směs dostala na všechny kousky masa. V hrnci orestujeme cibuli a stroužky česneku a po chvíli přidám...

Ragú z divočáka se slaninovým knedlíkem

Ragú z divočáka se slaninovým knedlíkem

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

600 g kýty z divočáka, 250 g cibule, 200 ml červeného vína, 150 ml oleje, 50 ml oleje z vlašských ořechů, 10 g jalovce, sůl dle potřeby, 20 g cukru, kardamon, celá skořice, 150 g zmražených brusinek, čerstvý tymián, 100 g šípkové marmelády, Slaninové knedlíky: 200 g slaniny, 300 g hrubé mouky, 200 ml mléka, 250 g bílého pečiva, 100 g cibule, 30 g nasekané petržele, 30 g másla, 2 vejce, sůl, pepř, lískový oříšek

Očistěte maso z divočáka a nakrájejte na kostky. Zahřejte hrnec a přilijte slunečnicový a ořechový olej. Restujte maso, dokud nebude tmavé, pak jej vyjměte. Přidejte do hrnce nakrájenou cibuli s kořením a restujte dozlatova. Pak cibuli zalijte čer...