Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Řecká musaka s jehněčím masem

Řecká musaka s jehněčím masem

Řecká musaka s jehněčím masem

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

500 g jehněčích kotlet, 80 ml olivového oleje, 100 g ostrého kečupu, 1 hrst sušených rajčat, 100 g čerstvých hřibů, 400 g brambor, 200 g dlouhozrnné rýže, 1 lžička soli, 1 lžička strouhaného křenu, 2 stroužky česneku

Jahňacie mäso umyjeme, pokrájame na malé kúsky, opražíme na rozpálenom oleji, posolíme a na miernom ohni opečieme. Opečené mäso zalejeme kečupom, pridáme opečené, na plátky pokrájané zemiaky, uvarenú ryžu, rajčiaky, na kocky pokrájané udusené hríb...

 Řecká musaka

Řecká musaka

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

2 lilky, 1 cibule, lžíce soli, 2 stroužky česneku, 4 lžíce olivového oleje, 750 g mletého masa, 1 nasekaný svazek petrželky, 2 lžíce rajčatového protlaku, 800 g sterilovaných rajčat, špetka pepře, 450 g brambor, 50 g hladká mouka, 50 g másla, 600 ml mléka, 200 g bílého jogurtu, 2 vejce, 4 lžíce parmazánu/parmezánu, 3 lžíce strouhanky

Lilky očistíme, podélně nakrájíme na plátky a osolíme. Dáme na 30 min. odležet. Nasekanou cibuli a česnek zpěníme na 2 lžících oleje. Přidáme maso a opečeme je. Přimícháme petrželku, rajčata a protlak. Osolíme a opepříme. Dusíme 15 min. Oloupan...