Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Řízky naruby

Vepřové řízky na jogurtu

Vepřové řízky na jogurtu

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

500 g vepřové panenky, 500 g brambor, 2 sklenky bílého jogurtu, 2 lžíce másla, pepř, sůl

Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na rozehřátém másle. Plátky masa urovnáme do zapékací misky, přikryjeme plátky syrových brambor, osolíme a zalijeme jogurtem. Pečeme při 180°C 45 minut.

Řízky naruby

Řízky naruby

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

4 plátky vepřového masa, 300 g Eidamu (Edam), 2 vejce, trochu strouhanky, kmín, špetka soli, špetka pepře

Plátky masa lehce naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme kmínem. Obalíme je ve směsi jemné strouhanky smíchané s jemně nastrouhaným eidamem, poté je obalíme v rozšlehaných vejcích, vložíme do rozpáleného oleje a zvolna smažíme z obou stran. Podává...

Vepřové řízky na houbách a rozmarýnu

Vepřové řízky na houbách a rozmarýnu

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

4 plátky vepřové kýty (řízky), 1 lžíce hladké mouky, 1 lžíce sušeného mletého rozmarýnu, 3 lžíce olivového oleje, 250 g hub (můžou být i žampióny), 1 stroužek česneku, 300 ml zeleninového vývaru, špetka soli, špetka pepře

Řízky opláchněte, osušte a lehce naklepejte klouby prstů. Každý přeřízněte napůl. Do mikrotenového sáčku nasypte mouku, rozmarýn, asi lžičku soli a špetku pepře. Přidejte maso a pořádně protřepte, až se celé pokryje moukou a kořením. Na pánvi...

Srnčí řízky na žampiónech

Srnčí řízky na žampiónech

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

600 g srnčí kýty, 50 g uzené slaniny, 1 lžíce hladké mouky, 2 lžíce kečupu, 100 g žampiónů, 30 g másla, 4 plátky veky, PŘILOHA: 500 g brambor, 4 lžíce brusinek, pepř a sůl podle potřeby, 100 ml olivového oleje

Srnčie rezne prešpikujeme údenou slaninou, posolíme, okoreníme mletým korením, pomúčime a na rozohriatom oleji rýchlo opečieme. Opečené rezne vyberieme a na výpeku a masle opražime pokrájané žampiňóny. Pridáme kečup, trochu múky, podlejeme vodou...