Rybí polévka

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

720 kalorií
5.0g cukrů
50.0g tuků
8.0g bílkovin


Příprava

Rybí hlavy a česnek vaříme tak dlouho, až jdou kosti od sebe. Velké kosti vybereme a maso protlačíme cedníkem. Zalijeme částí vývaru, přidáme jemně nastrouhanou zeleninu, sůl a světlou jíšku a vše rozředíme studenou vodou. Polévku vaříme mírným varem. Ke konci vaření přidáme do polévky oprané jikry a mlíčí a polévku dovaříme. Hotovou polévku okořeníme nastrouhaným květem zázvoru a petrželkou. Polévku podáváme s omaženou houskou.

Tip k receptu

Hotovou polévku okořeníme nastrouhaným květem zázvoru a petrželkou. Polévku podáváme s omaženou houskou. Do polévky můžeme přidat několik lžic hrachu, do měkka uvařeného a prolisovaného. S polévkou jej dovaříme.

přidejte na:
Maja

21. 11. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Dělávám podobně jen jikry osmahnu na másle a dávám je pak na talíř těsně před tím než naliji rybí polévku.
Přidané ingredience: Špetku rybího koření
maruskaji 23. 02. 2013, 22:09
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
rybí polévka je u nás velmi oblíbená, jikry nebo mlíčí vařím cca 3 minuty v jiném kastrólku , nakrájím a přidám do hotové polévky
planeta 29. 01. 2014, 08:35
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
rybacia polievka je chuťovo dobrá, muškátový orech pridá vybornú príchuť
katka16031 08. 09. 2017, 15:34