Rychlý dort s ovocem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

25min
Čas vaření
0min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

636 kalorií
0.0g cukrů
63.0g tuků
5.0g bílkovin


Příprava

Kulatý piškotový korpus potřeme na povrchu meruňkovou marmeládou a po obvodu vytvoříme kruh z okapaných půlek meruněk.
Další kruh bude z plátků banánu, střed a mezery vyplníme borůvkami.
Vanilkový pudink uvaříme podle návodu, jen místo mléka použijeme kompotovanou šťávu z meruněk.Vlažným pudinkem (rosolem) opatrně přelijeme ovoce a dort necháme ztuhnout v chladničce.

přidejte na:
planeta

20. 05. 2014

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Výhoda je, že se může použít jakékoliv ovoce
heladon 11. 10. 2014, 17:33
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
využívam ovocie ktore mam k dispozícii
majka 13. 11. 2015, 21:03
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
osviežujúci dort
palino 19. 11. 2015, 13:17
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi dobré
hanka 14. 12. 2015, 21:50
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
piškotový korpus robím radšej domaci, je to chutnejšie
Svetlana 26. 01. 2016, 12:04
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi dobý rýchlý dort s použitím rozneho ovocia
katka16031 03. 02. 2016, 11:41