Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Slaný závin s jablky a uzeným

Slaný závin

Slaný závin

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 listové těsto, 100 ml kečupu, 100 g Eidamu (Edamu), 100 g dietních párků, 1 cibuli, 1 vejce

Listové těsto rozválíme. Potřeme kečupem, posypeme nastrouhaným Eidamem (Edamem), nakrájenou cibulí a párkami. Těsto zavineme. Dáme na vymaštěný plech a potřeme rozšlehaným vajíčkem. Pečeme asi 15 min na 180 °C. Dle potřeby.

Slaný závin báby Alžběty

Slaný závin báby Alžběty

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 listové těsto, 200 g rajčatového protlaku, 1 cibuli, 200 g šunky, 130 g Eidamu (Edamu), 130 g Nivy, 130 g Hermelínu, 2 stroužky česneku, 1/2 lžičky koření na pizzu

Těsto rozválíme, potřeme protlakem, posypeme nadrobno nakrájenou cibulí. Poklademe plátky šunky, přidáme nahrubo nastrouhaný Eidam, Hermelín, Nivu, utřený česnek a koření na pizzu. Naplněný plát těsta zabalíme, jako klasický jablečný závin. Dáme p...

Slaný závin s jablky a uzeným

Slaný závin s jablky a uzeným

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 balení listového těsta, 10 dkg eidamu (Edam), 20 dkg uzeného masa, 2 jablka, 1 vejce

Rozválejte listové těsto, sýr a jablka nastrouhejte, uzené nakrájejte na kostičky. Těsto poklaďte strouhaným sýrem, uzeným a jablky, poté zaviňte a potřete vajíčkem. Pečte v troubě cca 25 - 30 minut.

Slaný závin se žampióny

Slaný závin se žampióny

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 listové těsto, 150 g šunky, 150 g plátkového sýra, 250 g žampionů, 1 cibule, 3 slepičí vejce, 1/4 lžičky soli, troška pepře, 1/4 lžičky kmínu, 2 lžíce másla

Žampióny oloupeme a nakrájíme na plátky. Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme žampióny a podusíme. Po odpaření vody vmícháme 2 vejce a za občasného míchání necháme ztuhnout. Osolíme, opepříme a dáme vychladnout. Listové těsto rozpůlíme, r...