Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Šoulet v kuřecí kůži

Šoulet v kuřecí kůži

Šoulet v kuřecí kůži

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

kuřecí kůže, která nám někdy zbyla po vykostˇování kuřete, 200 g středních krup, 200 g hrachu, 3 stroužky česneku, sůl, kmín, saturejka (lze nahradit majoránkou), 2 lžíce sádlo (nebo oleje) na opečení

Kroupy dobře propereme a uvaříme doměkka, zvlášť uvaříme hrách. Uvařené kroupy smícháme s uvařeným hrachem, přidáme utřený česnek se solí, okořeníme a promícháme. Směsí naplníme plátky kuřecí kůže, zabalíme do válečků a okraje upevníme jehlami neb...