Špenát z mladých kopřiv

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
30min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

636 kalorií
0.0g cukrů
6.0g tuků
11.0g bílkovin


Příprava

Přebrané a dobře vyprané kopřivy vložíme do osolené vařící vody a uvaříme doměkka. Uvařené kopřivy scedíme, vymačkáme a na masovém strojku umeleme. Ze sádla, mouky a cibulky uděláme cibulovou jíšku, přidáme česnek (nebo česnekovou pastu) a kopřivy, opepříme a podlijeme vývarem a krátce povaříme. Do hotového špenátu přimícháme rozkvedlané vejce.

Tip k receptu

Nemusíme přidávat mléko jako do klasického špenátu, protože zde není potřeba srazit kyselost.

přidejte na:
Alergino

19. 01. 2010

Další recepty

Mohlo by vás zajímat


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšané, dobré, zdravé
palino 09. 05. 2018, 09:55