Svařené víno pro zimní večery

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

5min
Čas vaření
5min

Celkový čas

10min

Porce


Nutriční hodnoty

24 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Vybereme si dle chuti červené nebo bílé víno (když převařuji červené, chutná mi odrůda rulandského modrého a když bílé, používám aromatický muškát, který dodá vůni) a nalijeme jej do dobře vyčištěného a vypláchnutého hrnce. Přihodíme koření a zahřejeme. Pozor! Víno nesmí projít varem! Vlijeme do sklenic a dozdobíme citrónem a dochutíme cukrem.

přidejte na:
Tatiana

06. 11. 2009

Další recepty

Mohlo by vás zajímat


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
hlavně v zimě děláme svařené víno, nejdříve dáme do hrnce trochu cukru,který necháme mírně zkaramelizovat a pak přidáváme víno a koření
Přidané ingredience: cukr
planeta 21. 08. 2014, 09:11
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
lahodné, dobré
katka16031 17. 01. 2020, 21:33