Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Tagliolini s domácí rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmezánem

Tagliolini s domácí rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmezánem

Tagliolini s domácí rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmezánem

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 kg rajčat, 1 kg konzervovaných rajčat, 2 mrkve, 1 cibule, 1 řapíkatý celer, (1 malá červená řepa), 100 g másla, olivový olej, sůl a pepř dle chuti, bazalka, tagliolini, parmezán na posypání

Na olivovém oleji krátce osmahneme nahrubo nakrájenou mrkev a celer. Po chvíli přidáme cibuli. Poté přidáme všechna pokrájená rajčata. Pro zvýraznění červené barvy můžeme přidat na kostky nakrájenou řepu. Vaříme pod poklicí asi 30 minut. Poté přep...