Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Tatranské kuře

TATRANSKÝ PLÁTEK

TATRANSKÝ PLÁTEK

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

4 plátky prorostlé krkovice, 4 plátky slaniny, 4 plátky šunky, 4 plátky sýra, 1 sklenice zeleninového leča, 1 šlehačka 12%, sůl dle potřeby, pepř dle potřeby

Maso naklepeme, osolíme a opepříme dle chuti. Do pekáče dáme plátky slaniny, na každý kousek slaniny položíme maso a na maso dáme plátek šunky. Vše zakryjeme lečem a na každou porci dáme sýr a zalijeme šlehačkou. Dáme péci do předem vyhřáté trouby...

Tatranské kotlety

Tatranské kotlety

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

500 g (5 ks) vepřových kotlet, 5-7 lžic zeleninového leča, 150 g šunky nebo šunkového salámu, 150 g strouhaného sýru (Eidamu), 1 balení smetany, sůl, pepř, olej

Naklepané kotlety osolíme a opepříme. Pak je zprudka opečeme na oleji a naskládáme na pekáček. Na každou kotletu dáme polévkovou lžíci leča, přiklopíme nakrájenou šunkou a navrch dáme strouhaný sýr. Vše zalijeme smetanou a dáme do trouby zapéci.

Tatranské kuře

Tatranské kuře

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

500g kuřecího masa - nudličky, bramboráčky (4malé na 1 porci), 2 cibule, 200 g slaniny, 250 g Eidamu, 1 balení nakrájených žampionů

Připravíme si bramboráčky, kuř. maso orestujeme jen osolené a opepřené, orestujeme cibulku. bramboráčky položíme na dno zapékací mísy, posypeme masem, cibulkou, žampiony, překryjeme slaninou a posypeme sýrem a dáme zapéct.