Chybějící obrázek

Telecí srdce na víně

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 15min

Porce


Nutriční hodnoty

132 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
8.0g bílkovin


Příprava

Na rozpalenom oleji popražíme očistenú a na kolieska pokrájanú koreňovú zeleninu a cibuľu. Pridáme cukor, ktorý necháme upražiť na karamel, zalejeme vodou, posolíme, okoreníme mletým čiernym korením a bobkovým listom. Na to položíme pokrájané srdce, ktoré za stáleho polievania dusíme do mäkka. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zahustíme múkou rozhabarkovanou v 200 ml vody a necháme dobre povariť. Pridáme víno, šťavu pretrieme cez sito a nalejeme na pokrájané srdce.

Tip k receptu

Podávame s ryžou alebo zemiakmi.

přidejte na:
Jozef

06. 08. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutne pripravene telacie sdcia
palino 09. 02. 2018, 22:27
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept
katka16031 19. 02. 2018, 20:44