Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Tříbarevná kaše

Tříbarevný koláč

Tříbarevný koláč

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

1. vrstva: 250 g hladké mouky, 0.5 sáčku kypřícího prášku do pečiva, 125 g Hery, 50 g cukru moučka, 1 vejce, 3 lžíce mléka, 2. vrstva: 500 g tvarohu, 50 g cukru krupice, 1 sáček vanilkového cukru, 200 ml mléka, 1 sáček pudinkového prášku vanilkového, 3. vrstva: 2 ks vajec, 2 lžíce cukru krupice, 3 lžíce polohrubé mouky, 1 lžička kypřícího prášku do pečiva, 2 lžíce kakaa

Koláč se skládá ze 3 vrstev. 1 vrstva: hl. mouku, kakao a prášek do pečiva si připravíme na vál-přidáme změklou heru, vejce, cukr, 3 lžíce mléka. Zpracujeme těsto, rozválíme na plát a přeneseme na vymazaný a vysypaný plech. Těsto propícháme vidli...

Tříbarevná kaše

Tříbarevná kaše

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

0,5 hrnku horkého rýžového vývaru, 10 středně velkých brambor, 3 lžíce dušeného špenátu, 3 lžíce rajčatového protlaku, sůl

Brambory uvaříme v osolené vodě doměkka. Vodu slijeme, brambory rozmačkáme, postupně vmícháme rýžový vývar a kaši dobře vyšleháme, aby v ní nezbyly kousky brambor. Hotovou bramborovou kaši rozdělíme na tři díly. První díl dáme na talíře a na ně dá...

Tříbarevná čokoládová pěna

Tříbarevná čokoládová pěna

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 balení želatiny (15g), 200 g mléčné čokolády, 200 g bílé čokolády, 200 g hořké čokolády, 2 žloutky, 4 vejce, 6 lžíc cukru krupice, 4 lžíce kávy, 800 ml smetany ke šlehání

Dvě středně velké mísy si naplníme chladnou vodou. Želatinu si rozdělíme na poloviny a každou zvlášť namočíme do vody v mísách. Na hrubém struhadle nastrouhané každou čokoládu zvlášť. V mixéru ušleháme vždy pouze jeden žloutek se dvěma celými vejc...

Tříbarevné vánoční pracny

Tříbarevné vánoční pracny

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

140 g másla, 180 g hladké mouky, 100 g cukru moučka, 70 g strouhaných vlašských ořechů, 1 žloutek, 1 lžíce kakaa

Do mouky rozkrájíme tuk, přidáme ostatní ingredience a rychle spojíme. Těsto si můžeme rozdělit na 2 půlky a do jedné přidáme kakao. Těsto dáme odpočinout do lednice nejméně na 2 hodiny, nejlépe přes noc. Vychlazené těsto plníme do formiček, které...