Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Tuňák na zelenině

Tuňák na zelenině

Tuňák na zelenině

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

4 plátky tuňáka ( po cca 150-180gr), 50 ml olivového oleje, 125 ml červeného vína, 500 g rajčat, 1 zelená paprika , 1/2 hlávky čínského zelí, 2 větší cibule, 3 stroužky česneku, 1 lžička čerstvého nasekaného rozmarýnu, sůl a pepř podle chuti

Plátky tuniaka umyjeme, osušíme, poukladáme na misu, osolíme, okoreníme, obložíme plátkami cesnaku, posypeme rozmarinom. Zalejeme vínom ušľahaným so 4 PL oleja. Odložíme na noc do chladna. Zeleninu a cibuľu očistíme, umyjeme a pokrájame. Rajčiaky...