Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Tuňák s avokádovou omáčkou

Tuňák s rýží a kukuřicí

Tuňák s rýží a kukuřicí

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

200 g dlouhozrnné rýže, 4 kukuřice cukrové, 2 konzervy tuňáka v olivovém oleji, sůl a pepř dle chuti, 25-50 ml olivového oleje

V hrnci přiveďte k varu vodu a poté do něj vložte rýži a vařte dle návodu. Po cca 25 minutách vaření rýže přivedeme k varu vodu v druhém hrnci, ve kterém uvaříme kukuřici (10 minut). Jakmile je kukuřice uvařená, slijte vodu, nechejte kukuřici troc...

Tuňák s avokádovou omáčkou

Tuňák s avokádovou omáčkou

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

4 x 175 g steak tuňáka, 2 lžíce nakládaných kaparů, kůra z jednoho citronu, šťáva z jednoho citronu, 2 lžíce olivového oleje, sůl a pepř dle chuti, Omáčka: 2 zralé avokáda, 2 lžíce smetanového bílého jogurtu, 2 jarní cibulky, šťáva z 1/2 citronu, 2 lžíce nasekaného čerstvého estragonu, sůl a pepř dle chuti

Olivový olej smícháme s citronovou šťávou i kůrou, solí a pepřem a do této marinády přidáme okapané kapary. Vložíme tuňáka a necháme marinovat alespoň 10 minut. Mezitím si uvaříme omáčku. Avokáda rozpůlíme, odstraníme pecku a oloupeme. Nakrájíme j...

Tuňák s rajčaty

Tuňák s rajčaty

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

250 g těstovin, 1 konzerva tuňáka, 2 lžíce majonézy, 4 rajčata

Těstoviny uvaříme v osolené voidě podle návodu, scedíme a propláchneme studenou vodou. Rajčata nasekáme na kostičky, promícháme s majonézou, tuňákem a dochutíme pepřem a solí. Nakonec přidáme směs k těstovinám a necháme odležet.

Atún con tomate y al caparras (Tuňák s rajčaty a capari)

Atún con tomate y al caparras (Tuňák s rajčaty a capari)

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

4 steaky z tuňáka, sůl, 2 lžíce olivového oleje, 1 střední cibule, nakrájená na plátky, 2 stroužky česneku, nakrájeného na plátky, 500 g loupaných a nakrájených rajčat nebo Heinz TOMATO FRITO - rajčatové pyré s rostlinným olejem, ochuceným osmahnutou cibulkou a česnekem , 2 lžíce nasekané petrželky, 2 lžíce kapary, 2 lžíce vinného octa, 2 lžíce rybího vývaru nebo vody

Tuňáka osolíme z obou stran. V mělkém hrnci osmahneme na rozpáleném oleji tuňáka z obou stran dorůžova a přendáme ho do horké nádoby, aby nám zcela nevychladl. Do hrnce po tuňákovi přidáme cibuli a česnek, osmahneme, přiklopíme a na velmi ...