Tuňák s rýží a kukuřicí

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

5min
Čas vaření
35min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

708 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
12.0g bílkovin


Příprava

V hrnci přiveďte k varu vodu a poté do něj vložte rýži a vařte dle návodu. Po cca 25 minutách vaření rýže přivedeme k varu vodu v druhém hrnci, ve kterém uvaříme kukuřici (10 minut). Jakmile je kukuřice uvařená, slijte vodu, nechejte kukuřici trochu zchladit a poté ji rozdrťte (na malé/jednotlivé kousky). Jakmile je rýže uvařená, slijte vodu, přidejte k rýži kukuřici a tuňáka v konzervě, včetně oleje a dobře promíchejte. Dochutíme solí a pepřem, přidáme olivový olej a můžeme podávat.

přidejte na:
Šéfredaktor

20. 11. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi chutne jedlo
palino 14. 02. 2016, 12:04
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Výborné jídlo, jde i verze s těstovinama
Wheeler 11. 02. 2024, 18:54