Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Uzenářská kotleta na majoránce

Uzenářská kotleta na majoránce

Uzenářská kotleta na majoránce

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

4 vepřové kotlety, sůl, pepř, 4 stroužky česneku, 1 cibule, 50 g anglické slaniny, 1 debrecínský párek, 1 lžíce majoránky, 1 lžíce houbového koření, hovězí vývar, instantní jíška, olej

Plátky kotlet naklepeme, nařízneme, aby se nám nekroutily, osolíme, opepříme a potřeme česnekem. Na oleji zprudka opečeme z obou stran do červena. Vyjmeme z pánve a uchováváme v teple. Ve výpeku osmažíme na drobno nakrájenou cibuli, anglickou slan...

Uzenářský guláš s cuketou

Uzenářský guláš s cuketou

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

3 lžíce oleje, 1 cibule, 2 debrecínské (libové) párky, 2 střední brambory, 1 lžička soli, pepř, 1 l drůbežího (hovězího) vývaru, 3 kuličky nového koření, 1 lžíce mleté papriky , 1 cuketa (asi 25 cm), 2 stroužky česneku, 1 lžička majoránky, 2 dcl sladké smetany, 1 lžíce hladké mouky, 1 lžíce pažitky

Do kastrolu nalijeme olej a přidáme na kostičky nakrájenou cibuli. Zpěníme, přihodíme párky nakrájené na kolečka nebo kostičky, osmažíme a nakonec přidáme brambory rovněž nakrájené na kostičky. Osolíme, opepříme, zalijeme vývarem a přidáme kuličky...

Uzenářské brambory

Uzenářské brambory

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

150 g brambor, 1-2 ks cibule, 60 g uzeného masa, 20 g sádla, 1 ks slepičí vejce, 3 špetky soli, 2 špetky pepře, 1 lžíce pažitky

Drobně nasekanou cibuli osmahneme na másle dozlatova, přidáme plátky vařených brambor a společně ještě opečeme. Potom doplníme na kousky nakrájeným vařeným uzeným masem, osolíme, opepříme a za stálého míchání dobře prohřejeme. Zalijeme vejcem a ...

Krůtí směs po uzenářsku

Krůtí směs po uzenářsku

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

300 g krůtích prsou, 200 g uzeného masa, 1 ks domácí klobásy, 200 g žampiónů, 1 velká cibule, 1 lžíce rostlinného oleje, 1/2 lžičky soli, 1/2 lžičky pepře, 1 lžička mleté papriky, 2 lžíce sojové omáčky, 2 lžičky včelího medu, 1 ks jarní cibulky

Krůtí prsa nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a dáme na chvilku do chladu. Zatím si nakrájíme uzené maso na nudličky, klobásku na půlkolečka, cibuli na proužky a žampióny na plátky. V pánvi rozehřejeme olej, vhodíme krůtí maso a restujeme...