Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Variace s roquefortem a pažitkou

Variace s nivou a kukuřicí

Variace s nivou a kukuřicí

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

500 g brambor, 300 g kuřecích prsou, menší plechovku sterilované kukuřice, 200 g nivy, sůl, pepř, 200 ml smetany ke šlehání

Brambory oloupejte a nakrájejte na tenké plátky, kuřecí prsa rozdělte na menší kousky, osolte je a opepřete. Nivu nastrouhejte nahrubo a kukuřici přeceďte. A základ je na světě! Na dno pekáčku opět naskládejte brambory, přikryjte je kuřecí masem, ...

Variace s roquefortem a pažitkou

Variace s roquefortem a pažitkou

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

250 g tmavého toastového chleba, 100 g sýru typu roquefort, svazek čerstvé pažitky

V jednoduchosti je síla! Z toastového chleba vykrajovátky tvořte hvězdičky a poskládejte je vedle sebe na plech potažený pečicím papírem. Na každou hvězdičku položte kousek sýru a celý plech následně nasměrujte do trouby rozpálené na 180°C. Nechte...

Čokoládové variace

Čokoládové variace

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

300 g 70% čokolády, 50 g másla, 400 g Nutely, 100 g burizónů, 700 g pralinkové pasty, 150 g másla, 500 ml smetany ke šlehání, 700 g másla, 700 g bílé čokolády, 6 bílků, 200 ml smetany ke šlehání, 1 banán

1. Rozpusťte čokoládu s máslem a smíchejte s rýžovými burizony a nutellou. Pak hmotu nalijte do nádoby s rovným dnem, ideálně o rozměrech 20 x 40 centimetrů, aby vznikla vrstva vysoká 1 centimetr. Vložte na 20 minut do mrazáku. 2. Rozpusťte máslo...