Chybějící obrázek

Vepřové na tymiánu

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

25min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 15min

Porce


Nutriční hodnoty

52 kalorií
0.0g cukrů
4.0g tuků
2.0g bílkovin


Příprava

V menším kastrůlku na trošce oleje osmažíme cibuli se slaninou (nakrájenou na kostičky) a s nakrájenou klobásou nebo špekáčkem. Maso jemně naklepeme, osolíme, opepříme a dáme špetku tymiánu (je aromatický) a dáme na pánev s olejem smažit (pomalu, aby se nepřipeklo maso).Po obrácení na osmahlou stranu dáme předem usmaženou směs z uzeniny a přikryjeme plátkem sýra, aby se směs se sýrem k masu zapekla, přikryjeme pokličkou. Dopékáme pomalu, aby bylo maso propečené a navoněné tymiánem.

přidejte na:
Hanca333

05. 02. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
výborný recept
majka 08. 01. 2020, 12:27
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept vyskúšaný , dobré s tymianom
palino 11. 01. 2020, 16:52