Vepřové plátky v krémové omáčce s glazovanými mrkvičkami a hráškovou rýží

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
20min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

296 kalorií
12.0g cukrů
26.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Na pánvi rozehřejte olej, přidejte plátky masa lehce naklepané klouby prstů, osolené, opepřené. Opečte je z obou stran dohněda, asi 8 minut.
Maso vyjměte z pánve na talíř, do pánve přidejte oloupanou a nakrájenou cibuli a plátky česneku. Smažte 4 minuty a poté přisypte plátky očištěných žampionů. Smažte ještě další 4 minuty, vmíchejte Očištěné mrkve vložte na rozpálené máslo, přidejte med, osolte, opepřete a smažte po všech stranách asi 5 minut. Podávejte k masu.

Tip k receptu

Můžete přidat rýži na jakýkoliv způsob, dobrá je například hrášková, nebo kuskus, apod.

přidejte na:
Sonia005

08. 10. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobre
palino 18. 09. 2016, 20:43
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutný dobrý recept
katka16031 30. 11. 2017, 14:33
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobre
dušanka 05. 12. 2017, 15:39
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
krémová omáčka je chuťovo vyborná, krkovička sa k tomu velmi hodí
Svetlana 14. 02. 2018, 11:56
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo vyborný recept
majka 27. 02. 2018, 19:21