Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Zabijačková pomazánka

Zabíjačková játrová paštika s jablečno-křenovým chutney

Zabíjačková játrová paštika s jablečno-křenovým chutney

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

200 g vepřových jater, 200 g vepřového boku, 0,15 l smetany, Kořenící směs na domácí paštiky, Jablko-křenové chutney: 120 g jablek, 80 g křenu, 80 g marmelády, 10 g želatiny, špetka soli

Vepřová játra, bok, smetanu a koření cca 15 minut podusíme, najemno umeleme a vyšleháme. Očištěná jablka nakrájíme na plátky a podusíme. Ke konci dušení přidáme marmeládu a želatinu, kterou předem rozmícháme ve vodě. Necháme chvilku vychladnout a...

Zabijačková pomazánka

Zabijačková pomazánka

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

250 g jitrnicového prejtu, 4 stroužky česneku, 2 lžíce nastrouhaného křenu, 2 lžíce Dijonské hořčice, 80 g másla, 1 cibule, špetka soli

Do mísy vymačkáme prejt z jitrnice, přidáme změklé máslo, najemno nakrájenou cibuli, česnek, který jsme si utřeli se solí, hořčici a nastrouhaný křen. Vše dobře promícháme. Necháme chvíli uležet.

Zabíjačková klobása

Zabíjačková klobása

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

600 g vepřového masa z plece, sůl podle potřeby, 6 lžíc bílého vína, 100 ml sladké smetany, troška mletého pepře, troška citronové kůry, 50 g sádla

Bravčové mäso zomelieme, posolíme, okoreníme, pridáme postrúhanú citrónovú kôru, biele víno, sladkú smotanu a všetko dobre premiešame. Dobré umyté tenké čreva navlečieme na plniacu striekačku a opatrne plníme. Hotové klobásy uzavrieme a po oboch ...