Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Zahradnická pečeně

Skopové s brambory na zahradnický způsob

Skopové s brambory na zahradnický způsob

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

400 g skopového masa, 300 g mrkve, 800 g brambor, 2 velké cibule, 4 stroužky rozetřeného česneku, 100 g zeleného hrášku, 1 lžíce zelené petrželové natě, 50 ml olivového oleje, 1 kostka masoxu, troška mletého pepře, 3 lžíce kečupu, sůl podle potřeby

Mäso pokrájame na kocky a s pokrájanou cibuľou a rozotretým cesnakom dáme na olej. Očistíme zemiaky, mrkvu, pridáme vodu, v ktorej sme rozpustili masox a na miernom ohni povaríme s mäsom asi 80 minút, v tlakovom hrnci menej. Asi 30 minút pred dova...

Zahradnická pečeně

Zahradnická pečeně

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

400 g hovězího předního, 100 g mrkve, 100 g květáku, 50 g bulvového celeru, 50 g hrášku

Plátky masa opečeme nasucho, podlijeme a dusíme. Před dokončením šťávu zahustíme moukou a přidáme zvlášť podušenou a nadrobno nakrájenou zeleninu. Do hotového vložíme máslo. Lze přidat trochu šťávy z citrónu podle chuti.

Kuře po zahradnicku

Kuře po zahradnicku

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

500 g kuřecích prsou, 1-2 mrkve, větší kousek celeru, 1 petržel, 2 kyselé okurky, špetka soli, špetka pepře, 1-2 lžíce rostlinného oleje

Maso nakrájíme na menší plátky a dáme ho na rozehřátý olej. Mrkev, celer i petržel nastrouháme nahrubo a přidáme k masu. Dohromady chvíli všechno restujeme, pak podlijeme trochou horké vody, osolíme, opepříme a necháme pod pokličkou dusit doměkka...