Záviny se sýrem a houbami

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

55min
Čas vaření
25min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

1776 kalorií
4.0g cukrů
82.0g tuků
87.0g bílkovin


Příprava

Smícháme mouku,sůl,cukr, droždí rozdrolené ve vlažném mléce,olej a vypracujeme hladké těsto.Vytvoříme kouli, několikrát nařízneme a necháme v teple vykynout.Na oleji necháme zesklovatět cibuli,přidáme oregano,očištěné ,pokrájené houby,vypeckované, nasekané olivy,sůl,pepř a dusíme,až se voda vypaří.Vejce rozšleháme se smetanou a sýrem a smícháme s vychladlou houbovou směsí. Z vykynutého těsta vyválíme 16 placek.Na polovinu placky rozložíme směs a posypeme parmazánem.Přeložíme a okraje pevně přimáčkneme.Na plechu vyloženém pečícím papírem necháme ještě 20minut kynout.Pečeme v předehřáté troubě na 200°C dorůžova.

přidejte na:
karkolka

11. 01. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
super chutný slaný závin
hanka 13. 11. 2016, 21:12
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi dobrý závin s hubami a syrom, chutný
Svetlana 21. 04. 2017, 11:22
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
syrovo hubový závin výborný
majka 05. 02. 2019, 12:29
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept na dobrý závin
katka16031 10. 05. 2019, 16:36
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept dobrý
dušanka 02. 06. 2019, 21:15