Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Zelený aperitiv

Majonéza speciál na zelený čtvrtek

Majonéza speciál na zelený čtvrtek

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

100 g špenátu, 2 větší kyselé sterilované okurky, 2 lžičky kaparů, 150 g majonézy, sůl, špetku cukru moučky, 1-2 lžičky citrónové šťávy

Špenát malinko podlijeme, zlehka osolíme a podusíme. Přidáme nasekané kapary a ještě chvíli dusíme, dokud se nevypaří všechna voda. Celou směs necháme zchladnout. Mezitím si na jemno nastrouháme okurky a vše smícháme s majonézou. Dochutíme solí, š...

Zelený a bílý chřest s kuřetem

Zelený a bílý chřest s kuřetem

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

800 g chřestu, 400 g kuřecích prs, 100 g římského salátu, 100 g parmazánu, 50 ml olivového oleje, 1 lžička soli, 1 lžička pepře, 1 lžička Dijonské hořčice, 2 lžíce citrónové šťávy

Oba chřesty oloupeme a zbavíme je dřevnatých konců. Dáme vařit vodu. Nejprve dáme jen bílý chřest a vaříme ho 3 minuty. Poté přidáme zelený chřest a vaříme ještě dvě minuty. Poté chřesty vylovíme a zchladíme studenou vodou. Do vody z chřestů...

Zelený aperitiv

Zelený aperitiv

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

50 ml Cinzana Extra Dry, 40 ml kiwi limonády, 2 lžičky citrónové šťávy, 2 lžička třtinového cukru

Všechny ingredience by měly být dobřé vychlazené. Cinzano, limonádu, citrónovou šťávu a cukr důkladně promícháme, aby se cukr rozpustil.

Zelený fernet

Zelený fernet

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

40 ml fernetu, 20 ml Curacaa blue, 10 kostek ledu, 10 ml vody, 10 ml citrónové šťávy

Všechny ingredience by měly být vychlazené. Do sklenice vlijeme fernet, Curacao blue, citrónovou šťávu, vodu a zamícháme. Přidáme led a ihned podáváme.