Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Zelí po myslivecku

Zelí po čínsku

Zelí po čínsku

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 malá hlávka zelí, 6 nožek dietních párků, 2 lžíce Solamylu, 1 cibule, 2-3 stroužky česneku, olej, hrst hub (nemusí být), 2 lžíce sojové omáčky, 1 lžička kari koření

Nakrájíme párky, lehce je obalíme v solamylu a hodíme na olej spolu s cibulí, nakrájeným česnekem, namočenými houbami, lžičkou kari - lehce opéčeme, přidáme na větší kostky pokrájené zelí, dusíme a podléváme. Po změknutí přidáme sojovou omáčku a u...

Zelí po alsasku

Zelí po alsasku

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

0,2 dcl bílého vína, 10 g cibule, 10 g strouhaného jablka , 50 g sterilovaného zelí, 3 kuličky hořčičného semínka, 50 g párků, troška pepře, špetka soli, 5 g tuku, 20 g uzeného masa, 0,2 dcl vývaru

Na tuku zpěníme cibuli, přidáme pokrájené zelí a strouhané jablko, okořeníme, osolíme, podlijeme vývarem a vínem. Dusíme s plátkem uzeného masa. Před koncem dušení přidáme zbytek vína a ohřátý párek.

Zelí po myslivecku

Zelí po myslivecku

Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

500 g hlávkového zelí, 500 g brambor, 100 g slaniny, 1 lžička soli, 1 lžička kmínu, 2-3 cibule, 1 sklenka vody

Hlávku zelí omyjeme, jemně nastrouháme a dusíme na pokrájené cibuli se slaninou. Po chvilce zelí podlijeme vodou a přidáme oloupané nakrájené brambory, sůl, kmín a trochu octa. Vaříme do změknutí brambor.