Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty podobné k Živáňská

Živáňská

Živáňská

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

0,5 kg vepřové plece (případně krkovičky), 1 kg brambor , 3 cibule, 1 hrneček sádla (případně oleje), 1 lžička soli, 1/2 moka lžičky pepře, 1 lžička mleté papriky

Maso si nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno a přidáme k masu. Oloupeme brambory, nakrájíme je na kolečka a přidáme k masu. Přidáme koření a vše dobře promícháme. Vezmeme alobal a vyrobíme z něj dvojitou kapsu, do které dáme masovou směs...

Domácí živáňská

Domácí živáňská

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 kg brambor, 1/2 kg vepřového masa, 150 g slaniny, 2 klobásy, 2 cibule, 2-3 stroužky česneku, kořenová zelenina, malá sklenka leča, sladká paprika, kmín, Vegeta, sůl, pepř, majoránka, rostlinný olej, petrželová nať, voda na podlití

Brambory nakrájíme na kostky, maso také. Přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, česnek, zeleninu nakrájenou na kostky, lečo, slaninu a klobásy. Osolíme, okořeníme paprikou, vegetou, majoránkou, kmínem, pepřem a petrželovou natí. Přidáme trochu olej...