Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Restaurace a vinárna Zlatý had

Restaurace a vinárna Zlatý had

Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star

Zlatý had působí na trhu více než 15 let a za tu dobu si získal důvěru a dobré jméno. Hlavní sídlo je vinárna a restaurace Zlatý had, které leží na atraktivní turistické trase mezi Národním divadlem a Pražským hradem. Restaurace je zaměřena na prodej kvalitních vín z celého světa s výbornou a nápaditou gastronomií. Vaříme jako za starých časů, bez jakýchkoliv chemických dochucovadel. Díky naší nápadité gastronomii Vám nabízíme takové skloubení jídel s víny, jež vytvoří dokonalou chuťovou harmonii. Součástí restaurace je stejnojmenná galerie Zlatý had s obrazy známého českého malíře a výtvarníka Michala Singera, které si zde můžete také koupit.

Šéfkuchař: promo

Šéfkuchařovy recepty

Vepřová panenka plněná špenátem

Vepřová panenka plněná špenátem

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

1 kg vepřové panenky, 0,5 kg špenátu, špetka soli, špetka pepře bílého

Vezmeme si špenát, opláchneme ho a dáme si vařit vodu, až se bude voda vařit, vložíme asi na 15 vteřin špenát spařit. Poté si vezmeme sítko, scedíme špenát a vložíme do nádoby plné studené vody a ledu, aby se nám neztratila barva. Poté si vezmeme ...

Farmářské kuřecí prsíčko plněné sušenými rajčátky v oleji

Farmářské kuřecí prsíčko plněné sušenými rajčátky v oleji

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

200 g kuřecí prso, 4 sušená rajčata, 2 listy bazalky, špetka soli, špetka pepře

Vezmeme si kuřecí prsíčko a prošpikujeme ho bazalkou a sušenými rajčátky. Mlýnkem osolíme, opepříme a na rozehřáté pánvi, opečeme kuřátko z každé strany 1 minutu a 30 sekund. Vložíme do předehřáté trouby na 180°C na 10 minut. Poté kuřátko vyndáme,...

Domácí kachní paštika

Domácí kachní paštika

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

1 kg játry, 200 g másla, 0,4 cl Brandy, 0,6 cl Marsala, 2 špetky soli, špetka pepře bílého

Játra necháme na den namočit do mléka. Poté játra vyndáme, vycévkujeme a přemeleme. Necháme si rozpustit máslo a potom všechno tyčovým robotem rozmixujeme dohladka. Vezmeme formu na pečení a vyložíme jí potravinářskou fólií. Poté vše vylijeme do n...

Otevírací doba

Pondělí 12:00 02:00
Úterý 12:00 02:00
Středa 12:00 02:00
Čtvrtek 12:00 02:00
Pátek 12:00 02:00
Sobota 12:00 02:00
Neděle 12:00 02:00