Teplý salát z červeného zelí

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
20min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

280 kalorií
0.0g cukrů
20.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Červené zeli nakrouháme na tenké nudličky.
Jablko oloupeme, zbavíme jádřinců a nastrouháme nahrubo.
Do hrnce dáme zelí, jablko, máslo, bobkový list a hřebíček. Za stálého míchání vaříme. Až začne zelí měknout, přilijeme ocet (snažíme se moc nedýchat, ocet, který se vaří, způsobuje kašel).
Poté co vyvaříme ocet, přidáme cukr. Necháme ho rozpustit a odstavíme.
Vmícháme ořechy.
Podáváme teplé.

Tip k receptu

Červené zelí je bohaté na vitamín C.

přidejte na:
sonizna

05. 01. 2016

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chutný salát

majka 06. 01. 2016, 13:20

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyskúšané a chutilo

hanka 06. 01. 2016, 13:43

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
ja som to urobila ale bez orechov

katka16031 18. 01. 2016, 11:55

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
orechy som dala a bolo to dobre

Svetlana 22. 02. 2016, 19:55

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
celkom dobre

palino 22. 05. 2016, 18:40

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
šalát sa mi velmi pozdáva a chutí vyborne

dušanka 13. 02. 2017, 12:09

Přidat komentář